Ring til os på: 29 65 48 21
Logistik & produktionsejendomme med 50% mere plads – Vores ejendomme har en højde på 12 meter. Dette giver op til 50% mere plads, idet den normale højde er mellem 5,5 og 7,5 meter.
 
Størrelse starter ved enheder i 1.000 kvadratmeter og opefter.
 
Fleksibel størrelse med moderne faciliteter – Det indvendige areal er fuldstændigt frit for søjler. De ydre dimensioner spænder fra 24 til 36 meter i bredden og fra 25 til over 100 meter i længden. De ydre mål kan selvfølgelig sammenbygges i form af moduler til større enheder. Den fleksible størrelse og konstruktion uden indvendige søjler betyder at individuelle ønsker til indretning og/eller ændrede behov senere hen hurtigt kan tilpasses.
 
Bygningen opflyder naturligvis alle de seneste lovmæssige krav med hensyn til brand, flugtveje, lysforhold, vand, afløb mv. Den er som standard Isoleret og kan opvarmes til 15 grader. Moderne faciliteter i form af rampe for tilkørsel med lastbiler, hurtig rulleporte / Sluser, mulighed for indsættelse af traverskran og belægning af udendørs arealer.
 
Fleksibelt kontor med moderne faciliteter – I tilknytning til lager eller produktionsbygning har vores kunder selvfølgelig mulighed for at få et første klasses kontormiljø. Bygningen kan let tilpasses individuelle ønsker med hensyn til indretning og design. De mindste bygninger starter allerede ved 100 kvadratmeter og videre op. Kontor- og administrationsbygningen kan være i et eller flere plan.
 
Højeffektivt kvalitetsbyggeri – Vi samarbejder kun med de bedste entreprenører og producenter på verdensmarkedet. Vores løsninger er baseret på best practice. Højeffektivt kvalitetsbyggeri uden fejl og mangler. En byggetid som er reduceret væsentligt. Fra det første spadestik til den nøglefærdige løsning står klar går der mindre end 3 måneder.
 
Service og rådgivning – Vi har fast tilknyttet tegnestue samt rådgivende ingeniører. Vi bistår gerne med vores ekspertise i alle faser fra ideudvikling, projektering, anmodning om byggetilladelse, byggeriet og frem til den endelig nøglefærdige løsning
 
  
For yderligere information kontakt venligst Peter Bruun Lunding på telefon +45 28 11 12 22 eller email pbl@kirkbyg.dk
Kirk Byg

+45 29 65 48 21
un@kirkbau.com

+45 40 17 71 19
cn@kirkbau.com

Logistik & produktionsejendomme

Læs mere

Referencer

Læs mere

Kontakt

Kontakt os